Afbeelding

Einde van de Smouskes Spullenmarkt

Zeeland 820 keer gelezen

ZEELAND - SC De Smouskes, organisator van de Grote Spullenmarkt in Zeeland, moet met spijt aankondigen dat het evenement dit jaar niet plaatsvindt vanwege aanhoudend slecht weer, resulterend in ontoegankelijke terreinomstandigheden. Alternatieve locaties zijn niet beschikbaar. Ook in de toekomst wordt dit evenement niet meer georganiseerd.

Vorig jaar werden de Smouskes onverwacht gedwongen om de spullenmarkt te annuleren vanwege het onbegaanbare terrein. Gezien de omstandigheden willen ze niet het risico lopen tot het wederom moeten annuleren van de spullenmarkt, met het oog op de kosten die op voorhand al gemaakt moeten worden.

Om diverse organisatorische redenen hebben de Smouskes de beslissing genomen om de Grote Spullenmarkt ook in de toekomst niet meer te organiseren. “We betreuren het ten zeerste dat hiermee een einde komt aan een lange traditie, en willen onze oprechte dank uitspreken aan alle vrijwilligers, de deelnemende buurtschappen, de gemeente en alle bezoekers voor hun onschatbare steun door de jaren heen”, geeft de club aan.

De Smouskes delen verder mee zich te blijven inzetten om de Zeelandse gemeenschap samen te brengen en kijken uit naar andere mogelijkheden in de toekomst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant