Afbeelding

FOTOREPORTAGE: Charlie’s Avonturendorp geopend - Prachtige nieuwe aanwinst voor familierestaurant Charlie in Schaijk

Schaijk 3.904 keer gelezen

SCHAIJK – Een bijzonder moment zaterdagmiddag 13 april bij familierestaurant Charlie in Schaijk. Jeroen van den Heuvel, wethouder Groen en Recreatie van de gemeente Maashorst, verrichtte samen met eigenaar Charles Veerkamp namelijk de feestelijk opening van Charlie’s Avonturendorp. Het maar liefst 1000 vierkante meter grote outdoor-speelbos is de nieuwste aanwinst van de veelzijdige horecagelegenheid aan de Hermanusweg 4. (foto’s: Mieke de Swart Fotografie)

Met de komst van Charlie’s Avonturendorp is de regio weer een prachtige kinderspeelgelegenheid rijker. Meerdere grote glijbanen, een toren van bijna 7 meter hoog, schommels, een touwbrug, een kabelbaan en heel veel water en zand… Kinderen kunnen naar hartenlust klimmen, klauteren en ravotten in het splinternieuwe speelparadijs.

“Met het Avonturendorp wilden we onze speelvoorzieningen nog verder uitbreiden”, vertelt Charles Veerkamp. “Daarnaast kunnen we nu ook de iets oudere kinderen bedienen. Waar we ons voorheen met name richtten op kinderen tot ongeveer acht jaar, kunnen nu ook kinderen tot een jaar of elf-twaalf zich hier helemaal uitleven. Samen met ons indoor-speelbos, de funbowlingbanen en het outdoor-spraypark hebben we in totaal nu zo’n tweeduizend vierkante meter aan speelgelegenheid.”

Walhalla voor gezinnen
Het eindeloze aanbod van kindervermaak maakt familierestaurant Charlie tot een heus walhalla voor gezinnen. Terwijl de kinderen onbeperkt speelplezier hebben, kunnen de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s onbekommerd genieten van de heerlijke lunch- en dinergerechten op de menukaart. Dat kan binnen in het sfeervolle restaurantgedeelte óf buiten op het zonnige terras, dat uitzicht biedt op het Avonturendorp en de nieuwe belevingstuin die binnenkort open gaat.

Terras uitgebreid
Charles: “We hebben het aantal zitplaatsen op ons terras uitgebreid naar 250. Samen met de komst van het Avonturendorp past dat bij ons streven om onze gasten langer in het restaurant te laten verblijven.”

Familierestaurant Charlie is gelegen aan de Hermanusweg 4 in Schaijk. Tijdens schoolvakanties is het restaurant, inclusief alle speelvoorzieningen, dagelijks geopend van 11 tot 21 uur. Buiten de schoolvakanties zijn de openingstijden als volgt: woensdag en donderdag van 11 tot 20 uur en vrijdag tot en met zondag van 11 tot 21 uur. Kijk voor meer info en het reserveren van een tafel op www.restaurantcharlie.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant