Afbeelding

Moederdag-event bij Filmcafé Grave: high tea en film Ama Gloria

Grave 483 keer gelezen

GRAVE - Filmcafé Grave heeft een speciaal Moederdag-event op 12 mei gepland met en high tea en de film Ama Gloria. Ideaal voor een gezellig dagje uit met je moeder of andere geliefde personen. De deuren openen vanaf 13.30 uur en het high tea-buffet opent om 14.15 uur. De film begint om 15.15 uur.

Het buffet biedt een selectie van heerlijke scones, sandwiches, koekjes en meer, samen met onbeperkt (munt)thee. Dit is de perfecte gelegenheid om te genieten van een ontspannen en gezellige middag in een warme sfeer.

Ama Gloria, een ontroerend drama
Om 15.15 uur start de film Ama Gloria, een hartverwarmend coming-of-age drama over de zesjarige Cléo (Louise Mauroy-Panzani), die opgroeit in Parijs. Ze wordt opgevoed door de Kaapverdische Gloria (Ilça Moreno Zego), maar hun onafscheidelijkheid komt onder druk te staan wanneer Gloria wordt opgeroepen terug te keren naar haar familie in Kaapverdië. Cléo krijgt de kans om de zomer bij Gloria door te brengen, wat hun laatste gezamenlijke herinneringen worden.

Tijdens de pauze wordt een zoet hapje geserveerd, en na de film kun je nog genieten van een hartig hapje. Dit zorgt voor een complete ervaring waarbij je lekker kunt ontspannen en de film kunt laten bezinken.

Verras Je Moeder
Als je op zoek bent naar een speciale manier om Moederdag te vieren, is dit evenement een fantastische keuze. Neem je moeder (en/of andere geliefden) mee voor een middag vol lekkernijen, een prachtige film en veel plezier. Reserveer tijdig via www.filmcafegrave.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant