Afbeelding

Atelier Zevenhuis in Zeeland bestaat 10 jaar en houdt ‘open atelier’ in paasweekend

Zeeland 500 keer gelezen

ZEELAND - Atelier Zevenhuis in Zeeland bestaat 10 jaar en viert dat met een ‘open atelier’ in het paasweekend van 16 tot en met 18 april.

Er zijn vandaag de dag nogal wat kunstateliers waar vaak prachtig werk van beeldend kunstenaars te bewonderen en te koop is. Verrassend, origineel en bijzonder, dat is wat de makers regelmatig te horen krijgen. Dat geldt ook voor het werk van Hélène van Leuken uit Zeeland. Al sinds de jaren negentig levert haar creatieve energie prachtig, boeiend werk op. Bezoekers van de Kunstroute Landarte en eerdere exposities kunnen dat beamen.

Atelier Zevenhuis startte in 2012 op het huidige adres (Zevenhuis 21). Tien jaar, een mooi moment om bij stil te staan. Het voorjaar is traditioneel de tijd van opruimen en letterlijk ‘ruimte maken’ om vervolgens met nieuwe energie, nieuwe ideeën weer aan de slag te kunnen. Vandaar dat in het paasweekend van 16, 17 en 18 april de deur van Atelier Zevenhuis wijd open staat voor iedereen die belangstelling heeft. ‘Kunst voor een aantrekkelijke prijs’ is het motto’. Op alledrie de dagen kun je terecht van 11 tot 16 uur.

Hélène van Leuken heeft een betaalbaar kunstaanbod van originele, eigentijdse beeldende kunst voor binnen en buiten. Het aanbod is zeer divers met onder andere objecten zoals potten, schalen en beelden. Keramiek als belangrijkste werkvorm; de combinatie met elementen uit de natuur is een karakteristiek kenmerk in Hélène’s werk. Als basisprincipe hanteert zij altijd het gebruik van natuurlijke materialen. Naast haar keramische werk is er een divers aanbod van textiele werkvormen, schilderwerken, eco-prints en collagetechnieken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant