Afbeelding

Bewoners woongroep De Vlinder Schaijk sparen voor vierpersoonsfiets

Schaijk 1.162 keer gelezen

SCHAIJK - Zondag 21 mei stonden de bewoners en enkele ouders van woongroep De Vlinder uit Schaijk op de rommelmarkt bij De Brug in Herpen. Zij sparen voor een vierpersoonsfiets, zodat zij eropuit kunnen en, ook belangrijk, bewegen in de buitenlucht. De eerste aanzet werd afgelopen zondag gegeven. Doordat ouders, begeleiding en vele vrienden hun zolder hadden leeggemaakt, waren er meer mooie spullen om te verkopen dan er op de kraam pasten. Ook de bewoners hadden een grote bijdrage geleverd: zelfgemaakte armbandjes, heerlijke gebakken cake’jes en zelfgekweekte pompoenplantjes.

Al bij het opbouwen van de kraam gingen de eerste spulletjes van de hand en de hele dag was er volop aanloop en belangstelling. Aimée verkocht zelf haar armbandjes en ook toen bijna alles al was ingepakt verkocht Johnno nog een aantal pompoenplantjes. Ook kregen de bewoners al het aanbod als vrijwilliger mee te gaan fietsen als ze de fiets hebben. Maar… dat is nog even sparen. 

Wil je de bewoners van De Vlinder meehelpen om de vierpersoonfiets te realiseren? Kijk dan op www.woongroepdevlinder.nl. De Vlinder heeft een ANBI-status. Ook op zondag 25 juni zijn de bewoners weer aanwezig op de markt bij De Brug. “Kom langs en maak ons los!”

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant