Afbeelding

Geniet in verwarmde Moestempel van de Schaijkse carnavalsoptocht

Schaijk 951 keer gelezen

MOESLAND - Wie slecht ter been is of niet lang kan staan, maar toch graag wil genieten van de grote Moeslandse optocht, kan ook in 2023 weer gebruikmaken van de Moestempel. Deze verwarmde tribune is een beschutte en comfortabele plek om de stoet van kleurrijke carnavalswagens te aanschouwen.

Loopgroepen, wagens, muziekkapellen; de drie uur durende optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken? Dan kom je naar de verwarmde tribune. Dit jaar staat de Moestempel op de locatie Lekkerz van Hier-Welterusten in de Schutsboomstraat. Het is niet alleen een droge warme plek met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij. Tijdens de optocht wordt het publiek voorzien van een lekker hapje en een drankje.
MKB Schaijk-Reek organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval de Moeslanden deze mogelijkheid inmiddels voor de dertiende keer. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor onder andere mensen met een beperking, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, en hun begeleiders, maar ook anderen zijn van harte welkom.

Kaartverkoop op 15 februari
Kaarten voor de Moestempel kosten 11 euro en worden verkocht op woensdag 15 februari van 9.30 tot 12.30 uur in dorpshuis De Phoenix.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant