Afbeelding

Duurzame energie dankzij de zonnepanelen van AEG

Nieuws 165 keer gelezen

AEG is een kwalitatief hoogwaardig A-merk. Hun producten zijn altijd voorzien van de nieuwste innovaties en technieken. Dat geldt ook voor de zonnepanelen van AEG. BonGo Solar is de enige AEG Authorized Platinum Reseller in de Benelux. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de zonnepanelen, maak je tientallen jaren ongestoord gebruik van schone energie.

AEG bestaat al meer dan 130 jaar. Hun producten worden met een dusdanige kwaliteit ontworpen, dat deze jaren meegaan. Dankzij de hoge kwaliteit van de zonnepanelen, kun je vertrouwen op een zeer lange levensduur en natuurlijk een hoog rendement. Daarnaast kan de garantie oplopen tot wel 30 jaar waardoor je altijd verzekerd bent van een goed functionerende zonnestroominstallatie.

Een hoog rendement
Wie zonnepanelen op zijn dak installeert, geniet dag en nacht van schone en duurzame energie. Ook op dagen waarop er geen direct zonlicht is, slaan de zonnepanelen het licht op en zetten dit om naar direct te gebruiken energie. Als er eenmaal zonnepanelen op je dak liggen, ben je onafhankelijk van energiemaatschappijen. Dat betekent ook dat je je niet meer druk hoeft te maken over schommelende energieprijzen.

Uitgebreid assortiment
Het assortiment van BonGo Solar bevat twee verschillende soorten AEG zonnepanelen. Dit zijn de monokristallijne zonnepanelen en polykristallijne zonnepanelen. De monokristallijne zonnepanelen van AEG zijn voorzien van een zogenaamde PERC-coating. Hierdoor vindt er een hogere absorptie van zonlicht plaats. Daardoor wordt de efficiëntie per zonnepaneel met wel 20% vergroot. Zo werken de zonnepanelen ook beter op dagen dat er minder (direct) zonlicht is.

Bereken eenvoudig hoeveel je kunt besparen
Of je nu zonnepanelen wilt kopen of huren, met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer de omliggende schaduwpunten en de ligging van het dak bepalen jouw besparing.
Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in je situatie? Doe hier de dakscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen en zie binnen een minuut wat je gaat besparen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant