Afbeelding

Alaaf! Carnavalskleding trends voor 2022

Nieuws 10 keer gelezen

Na een jaar noodgedwongen afwezigheid, lijkt het erop dat het weer mogelijk is: carnaval! In november vierden we in ieder geval al de start van Moeslands Carnaval 2022 met de feestelijke première van de carnavalskraker Trots op Reek.

Kun jij ook niet wachten tot alle festiviteiten in februari? En weet je eigenlijk al wat je aantrekt? Ga je verkleed als piraat of ga je dit jaar eens met de trends mee? Wij helpen je op weg. Dit zijn de carnavalstrends van 2022.

1. Squid Game: dé populairste carnavalskleding
De Netflix-hit Squid Game is je vast niet ontgaan. De satirische Koreaanse serie is inmiddels al 111 miljoen keer bekeken wereldwijd. In Squid Game doen honderden deelnemers mee aan een koelbloedige afvalrace. De winnaar krijgt een groot geldbedrag, de verliezers worden koelbloedig vermoord.

De deelnemers van Squid Game dragen een blauw/groen trainingspak. Deze outfit is naar verwachting dé hit van carnaval 2022. Overigens zijn ook de kostuums die de koelbloedige bewakers dragen razendpopulair. Dit zijn soortgelijke trainingspakken, maar dan in het rood gecombineerd met zwarte maskers. Wil je nog nieuwe kleding kopen voor carnaval? Squid Game is gegarandeerd een goede keuze!

2. #FreeBritney
Welke popster komt vaker in het nieuws dan Britney Spears? Ter ere van #FreeBritney kiezen veel carnavalsvierders in 2022 voor een Britney-look. De keuze is reuze, want Britney heeft door de jaren heen veel iconische outfits gedragen: ga je voor de sexy stewardess of het onschuldige schoolmeisje?

3. ABBA is back!
ABBA is terug van weggeweest! En eerlijk is eerlijk: de terugkeer van de populaire Zweedse band maakte dit coronajaar een stukje beter. Ter ere hiervan kiezen veel mensen dit carnavalsseizoen voor een ABBA-outfit. Wil jij ook een ode uitbrengen aan ABBA? Kies dan voor een jumpsuit met wijde mouwen en broekspijpen. Qua kleur kan het niet gek genoeg: ga je voor ‘veilig’ wit, of pak je uit met aqua of zelfs zilver. Met ABBA-kleding ben jij de ster van elke dansvloer!

Met het uitzoeken en bestellen van carnavalskleding voor aankomend jaar begint de voorpret pas écht! Gelukkig is er genoeg om uit te kiezen dit jaar. Hopelijk hebben wij jou wat inspiratie en tips gegeven om jouw outfit tijdens carnaval 2022 naar een hoger niveau te tillen!

Uit de krant

Uit de krant