Afbeelding

Danny Vera opent festivalweekend Muze Misse Oss

Nieuws 22 keer gelezen

OSS - Danny Vera trapt zaterdag 28 augustus de jubileumeditie van Muze Misse af op de main stage. Om 14.30 uur staat de Zeeuwse zanger met zijn band op de bühne in het Jan Cunenpark in Oss. De poorten gaan al om 13.30 uur open, zodat de festivalfans een mooi plekje kunnen bemachtigen.

Na Vera’s optreden op de vijftiende editie van Muze Misse kunnen bezoekers nog tot laat in de avond genieten van de zomerse hits van Rolf Sanchez, de opzwepende sound van Sven Hammond, de rauwe rootsy rock van The Pilgrims, de stevige soul van Mell & Vintage Future, de gezellige meezingers van Kerelz en de Americana klanken van Mick Stender.
Een dag later staat opnieuw een mooie line-up klaar: Di-rect, My Baby, Maan, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, Phantom Elite, Penelope, Lauwtje en Sandy & The Wild Wombats.

Weekend- en dagkaarten voor Muze Misse Festival en speciale tickets met korting voor tieners en kinderen zijn verkrijgbaar via muzemisse.nl en in Oss bij CD Kiosk, Il Particolare en Primera Van de Braak. Het al dan niet doorgaan van het festival is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

Uit de krant

Uit de krant