Afbeelding

5-tegen-5-toernooi Velp op zaterdag 15 juni

Nieuws 10 keer gelezen

VELP - Het traditionele Van Laake Engelen Advocaten 5-tegen-5-toernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 juni. Dit toernooi was vorig jaar wederom een succes. Naast de traditionele heren- en damesindeling is er dit jaar een primeur met een aparte 40+ indeling. 

Deze jaargang strijden er maar liefst 40 teams voor de verschillende bekers. De teams zijn verdeeld in vrouwen- en mannenpoules. Het toernooi begint om 12 uur en de finales van de vrouwen- en mannenpoules starten respectievelijk omstreeks 19 en 19.30 uur.
Buiten al dit sportieve geweld is er nog meer te beleven op het sportpark. Er zal een grote feesttent staan en er worden verschillende leuke activiteiten aangeboden voor de jeugd, denk hierbij aan een springkussen en een pannaveld. Ook staan er foodtrucks op het terrein waar je tussendoor iets lekkers kunt halen.

Na afloop van de prijsuitreiking start om 20.30 uur de welbekende afterparty ‘Lekker Knallen Na Het Ballen’, een feestavond met onder meer Dansado & De Feestneger. Entree is gratis.

Voor meer informatie: www.scv58.eu/5tegen5 of mail naar 5tegen5@scv58.eu.

Uit de krant

Uit de krant