Afbeelding

Open dag bij boomhutten Avontyr

Nieuws 4 keer gelezen

REEK - In de Reekse bossen is een nieuwe groepsaccommodatie verrezen. Aan de Kamplaan prijken twee reusachtige boomhutten. In combinatie met een centrale ruimte is het de ideale locatie voor een paar dagen genieten in de natuur. Groepen tot 26 personen kunnen hier terecht.

De twee boomhutten bevatten elk drie kamers die ieder ruimte bieden aan vier gasten. Daarnaast beschikt elke kamer over een eigen badkamer met een toilet, wastafel en douche. Tussen deze boomhutten in staat een spannende ondergrondse centrale ruimte waar de hele groep kan eten, zitten en relaxen. Ook in dit gebouw zijn twee slaapplekken, bijvoorbeeld voor mensen die slecht ter been zijn.

Officiële opening
In het bijzijn van genodigden verricht wethouder Ben Maathuis van de gemeente Landerd dinsdag 5 juli de officiële opening van Avontyr. Aansluitend is er vanaf 18 uur een open avond. Omdat de groepsaccommodatie normaal gesproken verhuurd is, kun je er niet vrij rondlopen. Dit is dus een mooie kans om bij de boomhutten te gaan kijken. Iedereen is van harte welkom aan de Kamplaan 1a voor een rondleiding.

Uit de krant

Uit de krant