Afbeelding

Jeannie uit Herpen wint 100.000 euro bij de VriendenLoterij

Herpen 1.823 keer gelezen

HERPEN/EINDHOVEN - Een grote verrassing voor Jeannie uit Herpen. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Jeannie en haar man Henk werden in het Philips Stadion in Eindhoven verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh.

Jeannie reageert enthousiast als zij de cheque van 100.000 euro in ontvangst neemt: ‘’We zijn binnenkort vijftig jaar getrouwd en dat willen we groots vieren. Ook willen we graag het huis aanpassen, zodat we daar kunnen blijven wonen als we ouder worden. Deze mooie geldprijs maakt dat mogelijk!’’ De uitreiking is 28 augustus op televisie te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. 

Win-win  
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen en dragen met minimaal veertig procent van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. En dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, via clubs en verenigingen.

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant