Afbeelding

Rienne Va Plus viert 2 juni 30-jarig jubileum in Markant

Cultuur 608 keer gelezen

UDEN – Het gezelschap Rienne Va Plus viert haar 30-jarige jubileum met NU – Memory Lane, waarin de virtuositeit en spelvreugde er nog altijd vanaf spatten. Ernst Jansz en Jan Hendriks, de stemmen van Doe Maar, spelen samen met zangeres Rieany Janssen zwoele, jazzy muziek die het publiek inspireert. Donderdag 2 juni spelen zij voor het publiek van Markant Uden. 

Na talloze verzoekjes om het dertigjarige jubileum extra glans te geven, staat het gezelschap Rienne Va Plus weer in het theater met een zwoel en jazzy concert om het publiek mee op trip down memory lane te nemen. Het gezelschap is deze avond aangevuld met bassist Richard Wallenburg.

Rienne Va Plus
Dertig jaar geleden stapten Ernst Jansz en Jan Hendriks, enkele jaren na hun Doe Maar avontuur, weer in de schijnwerpers. Dit keer samen met zangeres Rieany Janssen.
In een paar jaar tijd schreven zij een twintigtal nummers, waarbij ze zich qua tekst en muziek lieten inspireren door de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw. Het trio bracht twee cd’s uit, Rien Ne Va Plus in 1990 en Money Makes Millionaires in 1992, en maakte diverse tournees in de theaters.

Rienne Va Plus is op donderdag 2 juni om 20.30 uur te zien in de kleine zaal van Markant Uden. Tickets kosten 25 euro (exclusief 1,95 ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via 0413-256110 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant