Afbeelding

Grote collectie scherp geprijsde buitenpotten bij DFM Bloemen

Algemeen 925 keer gelezen

OSS - DFM Bloemen & Planten heeft een uitgebreide collectie buitenpotten tegen scherpe prijzen. Met uiteenlopende stijlen, kleuren, formaten en gewichten is er voor iedereen wel iets passends te vinden aan de Nieuwe Hescheweg 290 in Oss.

De lente komt er weer aan en dus is dit het perfecte moment om de bloemetjes buiten te zetten. Als je je balkon, terras of tuin wat wil opfleuren komt een mooie pot goed van pas. “Alles past erin, tot kleine bomen zoals olijfbomen aan toe”, vertelt Arie Hasselman. “We verkopen daarnaast ook kunststof binnenhoezen om in de potten te plaatsen. Zo kun je ze ook in huis plaatsen zonder dat je bang hoeft te zijn voor lekkage.”

Uitgebreid assortiment
Ook voor alle andere benodigdheden voor je planten, zoals potgrond, bemesting en ecologische bestrijdingsmiddelen kun je dit seizoen terecht bij de experts van DFM Bloemen & Planten. “Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment aan buitenplanten, zowel mooie vaste planten als eenjarige planten”, aldus Hasselman.

Tweede paasdag open

Het grote assortiment potten staat bij DFM Bloemen & Planten ruim opgesteld, dus kom rustig eens een kijkje nemen. Het tuincentrum is maar liefst zeven dagen per week geopend en slechts drie dagen van het jaar gesloten. Dus ook op Tweede paasdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag ben je van harte welkom.

Kijk voor meer informatie en de exacte openingstijden op de website www.dfmbloemen-planten.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant