Afbeelding

Supermarkt Boni in Ravenstein geopend

Ravenstein 14 keer gelezen

RAVENSTEIN - Woensdagochtend 6 juli opende supermarkt Boni haar deuren aan de Schaafdries in Ravenstein. Met de opening van de winkel in het vestingstadje breidt Boni haar servicegebied uit. Op 20 mei verleende ACM goedkeuring voor de verkoop van de COOP-supermarkt in Ravenstein aan Boni. Al het personeel in de winkel is mee overgegaan naar Boni.

Tijdens de openingsweek zijn er diverse acties, waaronder de verloting van 50 grote gevulde Boni-boodschappentassen. Daarnaast is er een heerlijke appeltaart op de openingsdag die klanten gratis meekrijgen bij 25 euro aan boodschappen. Ook gelden er scherpe prijzen voor diverse producten die terug te vinden zijn in de openingsfolder. De hoofdprijs die Boni verloot is 1 minuut gratis winkelen.

Boni wil consumenten het meeste waar voor hun geld bieden. “Met oog voor mens en omgeving, zodat een goed leven bereikbaar wordt in een uitdagende wereld. Boni werkt hiervoor met 3 beloftes: wij bieden altijd de laatste prijs, de beste kwaliteit en zijn de vriendelijkste supermarkt van Ravenstein.”

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant