Afbeelding

Twee bijeenkomsten voor 55-plussers in Grave

Grave 556 keer gelezen

GRAVE - Welzijn Ouderen Grave (WOG) houdt in april twee speciale bijeenkomsten. Deze lokale stichting zet zich in voor alle ouderen uit Grave, Escharen, Gassel en Velp. Voor beide bijeenkomsten is aanmelding vereist. Dat kan door te bellen van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 12.30 uur op telefoonnummer 0486-729004, een e-mail te sturen naar info@welzijnouderengrave.nl of door langs te komen op het inlooppunt van WOG aan de Rogstraat 22.

‘Magische Lezing’ op 17 april: Nooit te oud om te leren
Al jaren verzorgt Gerard du Buf (foto) als Magisch Spreker lezingen voor verschillende doelgroepen. Zijn Magische Lezing ‘Nooit te oud om te leren’ is gericht op 55-plussers. De combinatie van NLP-trainer (Neurolinguïstisch Programmeren), Goochelaar en Gerards persoonlijke anekdotes zorgen voor een lezing die iedereen kan inspireren. Deze lezing zal bezoekers verwonderen, maar ook tips en trucs geven om, als je wat ouder bent, maximaal levensgeluk te blijven zien. ‘Hoe ouder, hoe leuker we worden!’ Op woensdagavond 17 april komt Gerard du Buf naar Grave en neemt hij de aanwezigen mee in een lezing over ouder én gelukkiger worden, waarbij men zichzelf zal verwonderen. De lezing vindt plaats in wijkgebouw Esterade in Grave en start om 19 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 18.30 uur. In de pauze krijgt men een drankje aangeboden. Eindtijd is voorzien op 21 uur. Toegang is gratis. Aanmelden is wel gewenst.

Voor de scootmobiel rijders
De scootmobiel is een vertrouwde verschijning geworden in het verkeer. Het is een uitkomst als lopen of fietsen niet meer zo makkelijk gaat. Je krijgt weer meer vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat je een beroep hoeft te doen op anderen. Wil je graag worden bijgespijkerd over het gebruik van je scootmobiel, de verkeersregels voor scootmobielgebruikers en een oefenparcours rijden onder begeleiding van een ergotherapeut? Veilig Verkeer Nederland verzorgt in opdracht van Welzijn Ouderen Grave een gratis ‘opfriscursus’ voor scootmobielgebruikers uit Grave, Escharen, Gassel en Velp. Met theorie en een praktijkgedeelte. Deze bijeenkomst is op donderdag 25 april van 13 tot 16 uur in de Theaterzaal van Catharinahof in Grave. Deelname is gratis, maar aanmelden is gewenst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant