Afbeelding
Ronald Strijbosch

Workshop natuurfotografie in de lente

Algemeen 297 keer gelezen

REGIO - Ronald Strijbosch Photography verzorgt in mei en juni speciale workshops natuurfotografie voor beginners en minder ervaren amateurfotografen. Vind je alle knopjes en mogelijkheden van je camera ook ingewikkeld? Daar worstelt menig beginnend natuurfotograaf mee en Ronald wil je daar graag bij helpen.

“Leer begrijpen waarom je foto vaak niet wordt zoals je verwacht had. Heb je een moderne camera maar fotografeer je altijd op de automatische stand, ontdek wat er allemaal mogelijk. Dat is waar het in deze workshops om gaat, het leren en toepassen van de basisvaardigheden.”

Workshop natuurfotografie voor beginners op zaterdag 28 mei:
Ronald: “We starten om 9 uur met een uurtje uitleg over de basis. Dit in een ontspannen sfeer zodat het voor iedereen te begrijpen is. Daarna gaan we op pad in natuurgebied de Maashorst om te oefenen met de camera-instellingen, het maken van composities, omgaan met licht en het kiezen van de juiste standpunten.”

Vervolgworkshop natuurfotografie op zaterdag 4 juni:
“In deze workshop gaan we een stapje verder en al om 8.30 uur aan de slag met technieken zoals panorama, HDR en focus stacking. Dus vooral veel doen en uitproberen. We gaan direct op pad om het mooie licht van de ochtend mee te pakken.”

Meld je nu aan en ontvang als voorbereiding het nieuwste e-book Beginnen met natuurfotografie met volop informatie en meer dan 25 inspirerende foto’s gratis.

De workshops starten bij natuurcentrum Maashorst, Erenakkerstraat 5 in Nistelrode en duren tot circa 13 uur. De groep bestaat uit maximaal 6 personen, dus je krijgt veel persoonlijke aandacht. De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden om iedereen een kans te geven hieraan deel te nemen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op ronaldstrijbosch.nl/workshop-natuurfotografie-lente.

Uit de krant