Afbeelding

FOTOREPORTAGE: Schaijkse Nomi (5) opent haar eigen kermis bij dorpshuis De Phoenix

Schaijk 3.514 keer gelezen

SCHAIJK - De vijfjarige Nomi van der Linden uit Schaijk wordt behandeld voor neuroblastoom en kon zich geen betere wens voorstellen dan met haar klasgenootjes naar haar eigen kermis te gaan en te werken als kassière in de supermarkt. De vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland lieten op 9 januari haar wens in vervulling gaan en organiseerden voor Nomi haar eigen kermis en ‘wenskassa’ bij de supermarkt. Een verslag van een onvergetelijke dag.

Nomi is op 9 januari al vroeg wakker, want ze kijkt al weken uit naar deze dag. Tijdens haar ‘Wish Journey’ krijgt Nomi een doos met prinsessenspullen en heeft ze zelf uitnodigingen gemaakt voor de kermis en deze uitgedeeld aan haar klasgenootjes. In de ochtend wordt Nomi met een treintje op basisschool De Regenboog opgehaald en mogen ook al haar klasgenootjes en haar juf instappen. Aangekomen bij dorpshuis De Phoenix in Schaijk opent Nomi haar eigen kermis.
Omgetoverd tot een echte prinses geniet Nomi samen met haar klasgenootjes in de draaimolen, maakt ze suikerspinnen voor iedereen en genieten de kinderen van alle spelletjes en een groot luchtkasteel. Er is ook een prinses die de kinderen schminkt.

Wenskassa
In de middag gaan haar klasgenootjes weer terug naar school, maar mag Nomi bij Jumbo achter haar eigen wenskassa kruipen om de klanten te helpen en hun aankopen af te rekenen.

Roze limousine
Na deze geweldige ervaring wordt Nomi met een roze limousine opgehaald en naar huis gebracht. De liefste wens van Nomi is nu een fantastische herinnering, waar zij en haar familie nog heel lang kracht en vertrouwen uit kunnen halen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant