Afbeelding

Maak seizoen lang gratis kennis met badminton in Schaijk

Schaijk 486 keer gelezen

SCHAIJK - Badmintonclub De Klapper in Schaijk heeft een aantrekkelijke kennismakingsaanbieding. “Voor de eerste tien aanmeldingen is badmintonnen het hele seizoen gratis (met uitzondering van deelname bij toernooien buiten Schaijk)”, laat de club weten.

Bij badmintonclub De Klapper staat plezier voorop. “Wil je echter ook competitie spelen, meedoen aan toernooien en extra training krijgen, dan is dat ook mogelijk. De Klapper heeft een enthousiaste jeugdafdeling die veel activiteiten organiseert en klaar is om verder te groeien. Ben je tussen de 5 en 18 jaar en zoek je een sport voor de zaterdagmorgen dan ben je van harte welkom. We hebben jeugdleden uit Schaijk, maar ook uit Reek, Zeeland en Berghem. Iedereen vindt makkelijk aansluiting aangezien we dat als club erg belangrijk vinden.”

Badminton is op ieder niveau leuk om te doen. “Bij de groep van 5 tot 8 jaar, de badminitonners, doen we naast simpele badmintonoefeningen ook allerlei spelletjes om de oog-hand-coördinatie te verbeteren, zodat als je negen wordt je door kunt groeien naar de miniorengroep. Hier leer je de verschillende badmintontechnieken verder. In deze groep kun je ook al extra gaan trainen op woensdagavond en competitie gaan spelen. Ook worden er diverse toernooien georganiseerd door De Klapper en clubs in andere plaatsen. Als je naar de middelbare school gaat is de groep tot 18 jaar geschikt. Hierin leer je naast de technieken ook meer van de badmintontactiek en kun je uiteraard ook op woensdag gaan trainen en kun je competitie spelen en aan toernooien meedoen. Als je een maatschappelijke stage zoekt, kun je ook terecht bij de Klapper als jeugdlid.”

Jeugdkamp
Ieder jaar organiseert de Klapper een jeugdkamp, een weekend weg met veel leuke activiteiten zoals kampvuur, bonte avond en een spannend nachtspel. Dit kamp is voor alle jeugdgroepen.

Lijkt je badminton iets voor jou?  Neem dan contact op met Aniek Wingens via 06-24895848 of aniek145@gmail.com. “Natuurlijk kun je ook komen kijken op de zaterdagochtend (vanaf 5 september in de vernieuwde sporthal) of een paar keer komen proberen.”

Uit de krant

Uit de krant