Afbeelding

Schietvereniging ‘t Roosje Langenboom houdt open middag

Langenboom 748 keer gelezen

LANGENBOOM - Schietvereniging ‘t Roosje Langenboom houdt op 25 februari een open middag. Tijdens die middag is iedereen die geïnteresseerd is in de schietsport tussen 13 en 17 uur welkom in gemeenschapshuis De Wis aan de Dominicanenstraat 25. Alle leeftijden zijn welkom. Leden van de vereniging staan bezoekers graag te woord en natuurlijk mag je zelf proberen een schot in de roos te schieten.

Tijdens de open middag zijn er demonstraties en is er uitleg over de diverse disciplines binnen de schietsport. Ook gehandicapten zijn welkom, want hierin voorziet de schietsport ook. Zo zijn er onder andere klassen voor mensen in een rolstoel en zelfs voor blinden en slechtzienden. Voor die laatste categorie heeft de vereniging de juiste apparatuur (nog) niet, maar leden kunnen er wel over informeren.

Tijdens de open middag krijgt men een idee van de technische vooruitgang die de schietsport in de jaren heeft doorgemaakt. Zie voor meer informatie over de schietsport: www.KNSA.nl of https://svtroosje.jouwweb.nl/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant