Afbeelding

Kei-Kapellig speciaalbierfestival in Herpen op 9 juni

Herpen 557 keer gelezen

HERPEN - In 2023 bestond de Bônlander Hofkapel uit Herpen 60 jaar en dat gaan zij - weliswaar een jaartje later - op zondag 9 juni groots vieren met het Kei-Kapellig speciaalbierfestival. “Muzikanten en bier, dat gaat vaak goed samen. Blaaskapellen en speciaalbiertjes, dat moet de ideale mix zijn voor een geweldig feest”, stelt de Bônlander Hofkapel.

Op carnavalszondagavond houdt de Bônlander Hofkapel al jarenlang het blaaskapellenfestival Kei-Kapellig. Afgelopen carnaval al voor de zevende keer. Daarnaast hield de Hofkapel in 2016 en in 2019 een speciaalbier-quizavond. “Voor het 60-jarig jubileumfeest komt er nu een soort mix van beide succesvolle evenementen. Een beetje van het één en een beetje van het ander en zo ontstaat er een nieuw evenement: het Kei-Kapellig speciaalbierfestival.”

Op dit festival, dat georganiseerd wordt op het Alard van Herpenplein naast café Thekes in Herpen, kunnen bezoekers genieten van vele verschillende speciaalbiertjes van diverse brouwers en muziek van blaaskapellen en een liveband. Verder zijn er ook hapjes en gewone drankjes (fris, bier en wijn) en voor de kinderen staat er een luchtkussen. Voor de liefhebbers vindt er daarnaast een verrassend en ludiek spel plaats.

Tickets
Het festival duurt van 14 tot 22 uur. Tot 18 jaar is de entree gratis, vanaf 18 jaar kost een entreeticket 10 euro. Dat is inclusief een speciaalbierglas en één consumptie. Voor degenen die een ticket kopen in de voorverkoop staat er op 9 juni een speciaalbierglas klaar  dat voorzien is van een uniek logo. Tickets zijn te koop via de leden van de Bônlander Hofkapel, via de QR-code op www.bonlanderhofkapel.nl of (tegen contante betaling) bij Warenhuis Ad van den Oever.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant