Afbeelding

Oproep reünie St. Franciscusschool Escharen

Escharen 772 keer gelezen

ESCHAREN – Joke Sommerdijk en Liesbeth Hubers, oud-klasgenoten op de St. Franciscusschool in Escharen, willen een reünie gaan organiseren voor de oud-leerlingen van de  vijfde klas in het schooljaar 1961-1962. De reünie staat gepland op zaterdag 28 september van 17 tot 21 uur in De Brouwketel in Escharen.

“We hebben ook contact gehad met Meester Jilessen”, vertellen Joke en Liesbeth, die destijds samen in de vijfde klas zaten van de St. Franciscusschool. “Hij is inmiddels 84 jaar en heeft toegezegd ook naar de reünie te komen.”

Joke en Liesbeth hopen dat zoveel mogelijk mensen die in het jaar 1961-1962 in de vijfde klas van de St. Franciscusschool in Escharen zaten, op de reünie aanwezig zijn. “Onder het genot van een hapje en drankje kunnen we dan oude herinneringen ophalen aan die tijd. We vragen iedereen om die dag ook foto’s, poëziealbums en dergelijke uit die tijd mee te nemen naar de reünie.”

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de reünie op 28 september? Stuur dan voor 15 juni een mail naar Liesbeth Hubers (ltpolo@gmail.com) of Joke Sommerdijk (marversom@ziggo.nl).  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant