Afbeelding

Rob Arts verliest koninklijke onderscheiding tijdens koningsdagviering in Grave

Grave 2.692 keer gelezen

GRAVE - Gravenaar Rob Arts is tijdens de koningsdagviering op zaterdag 27 april in Grave zijn koninklijke onderscheiding verloren. Het lintje, dat Arts in 2008 ontving, is voor hem van grote betekenis en hij hoopt dan ook van harte dat het wordt teruggevonden. Heb jij de koninklijke onderscheiding van Rob Arts gevonden? Meld dit dan via peter.linders@vestingstadgrave.nl.

Tijdens Koningsdag organiseerde de stichting Vestingstad Grave voor de eerste keer sinds Grave deel uitmaakt van de nieuwe gemeente Land van Cuijk een bijeenkomst voor oud- en nieuwgedecoreerden met een koninklijke onderscheiding. In het historische stadhuis kwamen in totaal 66 inwoners bijeen om te proosten op de verjaardag van de koning. Het evenement werd opgeluisterd door een defilé van tientallen kinderen met versierde fietsjes, begeleid door de stichting Kinderfolklore en Harmonie Stad Grave.

Gravenaar Rob Arts, in 2008 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, was een van aanwezigen. Net als alle andere aanwezigen genoot hij van de festiviteiten en de borrel na de aubade van de Harmonie. Bij thuiskomst ontdekte Arts echter dat zijn onderscheiding niet meer aan zijn revers hing en onderweg verloren was geraakt. Hij hoopt de onderscheiding terug te krijgen. “De waarde van de onderscheiding gaat voor mij verder dan alleen het materiële aspect. Het zou heel veel voor mij betekenen als ik de onderscheiding zou terugkrijgen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant