Afbeelding

Kerstmarkt Merletcollege Grave voor twee goede doelen

Grave 543 keer gelezen

GRAVE - De leerlingen en docenten van het Merletcollege Grave zetten zich donderdag 15 december in om geld in te zamelen voor het goede doel van Serious Request ‘Het Vergeten Kind’. Daarnaast zamelen de leerlingen ook producten in voor de voedselpakketten voor Stichting Grave Helpt. Doneren kan tijdens de kerstmarkt, die duurt van 16 tot 19 uur. (Illustratie: Kiki Stamkot)      

De voorbereidingen voor de kerstmarkt zijn al in volle gang. Voorafgaand aan de kerstmarkt gaan de leerlingen verschillende workshops volgen. Tijdens die workshops worden er allerlei creatieve producten, werkstukjes en verschillende hapjes gemaakt. Deze gaan de leerlingen tijdens de kerstmarkt verkopen. Natuurlijk is er tijdens de kerstmarkt ook gezelligheid: er is muziek, de kerstman is aanwezig en er is een loterij. Er is kortom van alles te kopen, proeven en beleven. 

“Iedereen is van harte welkom om onze sfeervolle kerstmarkt op donderdag 15 december van 16 tot 19 uur te komen bezoeken”, laat het Merletcollege Grave weten. “We hopen met z’n allen veel geld voor het ‘Vergeten Kind’ in te zamelen. Alleen contant geld is mogelijk.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant