Afbeelding

A50: nachtelijke afsluiting tussen knooppunten Paalgraven en Bankhoef

Algemeen 1.653 keer gelezen

REGIO - Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het asfalt van de A50. Hierdoor is de hoofdrijbaan A50 ter hoogte van knooppunt Paalgraven komende vanuit Eindhoven richting Nijmegen/Arnhem afgesloten voor het verkeer van maandag 29 mei 21.00 uur tot dinsdag 30 mei 05.00 uur. Tevens is de A59/A50 afgesloten tussen oprit (53) Oss-Oost en knooppunt Bankhoef in de richting van Nijmegen/Arnhem van maandag 29 mei 22.00 uur tot dinsdag 30 mei 05.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Afsluitingen
A50 hoofdrijbaan ter hoogte van knooppunt Paalgraven komende vanuit Eindhoven in de richting van Nijmegen/Arnhem
+ Maandag 29 mei 21.00 uur tot dinsdag 30 mei 05.00 uur.

A59/A50 tussen oprit (53) Oss-Oost en knooppunt Bankhoef in de richting van Nijmegen/Arnhem
- A59 oprit (53) Oss-Oost
- Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats De Gagel met aangrenzend tankstation (BP) gelegen langs de A50 richting Nijmegen/Arnhem
- A50 op- en afrit (17) Ravenstein
+ Maandag 29 mei 22.00 uur tot dinsdag 30 mei 05.00 uur.

Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant