Afbeelding

HEMA Schaijk opent 29 september:’Winkel met voor ieder wat wils’

Schaijk 3.030 keer gelezen

SCHAIJK - Op donderdag 29 september om 10 uur opent HEMA aan de Schutsboomstraat 11 in Schaijk. De afgelopen periode is er flink verbouwd in het nieuwe filiaal en ook de nieuwe medewerkers zijn geselecteerd. We spreken Peggy Franssen (foto), die filiaalmanager wordt bij HEMA Schaijk. Peggy werkt al 25 jaar voor HEMA en Sanders Retail Groep. Ze werkte eerder als filiaalmanager in verschillende filialen zoals Venray en Nieuw-Bergen.

“Hier komt de kassa”, vertelt Peggy, lopend door de nieuwe winkel. “Ik heb er ontzettend veel zin in. Schaijk is voor mij een bekend dorp, maar ik ken er nog niet zo veel mensen.”

HEMA Schaijk wordt het kleinste filiaal van Sanders Retail Groep met 350 vierkante meter. “We hebben een kleine winkel met veel inhoud, voor ieder wat wils.” Zo komt er een damesafdeling met mode en ondergoed. Maar ook het mannelijke publiek van Schaijk kan straks terecht bij de nieuwe HEMA. En ook de kleintjes worden niet overgeslagen. Peggy: “Ik vind de kinder- en baby-afdeling het leukst. Mijn kinderen zijn al wat groter, maar wat blijven de rompertjes toch leuk, en van goede kwaliteit. Ik ben erg benieuwd naar de reacties van de klanten.”

Nieuw team

Het nieuwe team is tijdens de verbouwing samengesteld. “Ik denk dat we een divers en gezellig team hebben. Ze kunnen mij een hoop leren over Schaijk en zij kunnen wat leren over HEMA. Zo versterken we elkaar. We hebben al even kennisgemaakt en het klikte goed.”
De nieuwe medewerkers zijn aanwezig bij de opening op 29 september om 10 uur. “Het wordt een feestelijke dag vol gezelligheid en acties”, zegt Peggy. “Zo krijgen de eerste honderd klanten een goodiebag ter waarde van 50 euro! Dan haal je meteen HEMA in huis en kan je verschillende HEMA-helden testen, zoals wasmiddel, tissues, zeep en nog veel meer. Er zitten ruim 20 producten in de bigshopper. Daarnaast doen we een winactie via social media. Hier kiezen we één klant uit die vóór de opening al mag komen shoppen met een tegoed van 100 euro. Jammer dat ik zelf niet mee kan doen”, grapt Peggy.

Aantrekkelijke acties

Niet alleen op de dag van de opening, maar tot het einde van het jaar, houdt HEMA Schaijk aantrekkelijke acties om de opening te vieren. “We brengen de gewilde, huisgemaakte worstenbroodjes naar Schaijk. Maar ook verschillende HEMA-helden worden voor een mooi HEMA-prijsje aangeboden.”

Benieuwd naar de nieuwe winkel? Volg HEMA Schaijk via Facebook, Instagram of TikTok. “En we zien je graag bij de opening!”

Uit de krant

Uit de krant