Afbeelding

Zorgcoöperatie Ravenstein verzorgt tweehonderdste rit

Nieuws 4 keer gelezen

RAVENSTEIN - Als Bets de Fijter in het najaarszonnetje zit te wachten op de chauffeur van de Zorgcoöperatie Ravenstein, wandelt coördinator Willie Peters de inrit op met twee grote bossen bloemen. Eén bos is voor Bets, de andere krijgt chauffeur Riet Verhagen. Want er is iets te vieren: het is namelijk de tweehonderdste rit die de zorgcoöperatie dit jaar verzorgt. Daar maken ze een feestje van.

De afdeling Vervoer van Zorgcoöperatie Ravenstein had in 2016 50 ritten, in 2017 waren dat er 64 en in 2018 eindigde de teller op 119. Die stijgende lijn zet zich steeds sneller voort: in oktober dit jaar is Bets al de 200e klant. Voornamelijk ouderen uit Ravenstein maken graag gebruik van de vervoersdienst. Voor Bets betekent het dat ze makkelijker de deur uit kan en niet alleen thuis zit. Riet brengt haar met plezier weg, want ze vindt het fijn om een ander blij te maken. Onderweg is het gezellig.
Iedereen kan en mag gebruik maken van de vervoersdienst. Het bestuur van de zorgcoöperatie vindt het dan wel fijn als je lid wordt. Stel je vervoersvraag tijdig aan Marcel Verwoert, coördinator vervoer, zodat hij een chauffeur kan zoeken. Hij heeft de keus uit 38 actieve leden, die graag een ritje uitvoeren. Voor meer informatie kun je terecht op www.zorgcooperatieravenstein.nl

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant