Afbeelding

Passie voor Pasen Maashorst: Babs Hilliger speelt Maria Magdalena

Maashorst 996 keer gelezen

MAASHORST - Van woensdag 22 tot en met zondag 26 maart vindt in theater Markant het grootse muziekspektakel Passie voor Pasen Maashorst plaats. De Passie voor Pasen beschrijft het lijdensverhaal van Jezus. De rol van Maria Magdalena wordt vertolkt door Babs Hilliger (foto).

Maria Magdalena is een van de meest indrukwekkende vrouwen in de Passie voor Pasen Maashorst. Babs Hilliger geeft gestalte aan deze mooie rol. Zij stond als klein meisje al voor een volle kerk te zingen en heeft daarna haar liefde voor het theater gevonden. Na het jeugdkoor Joy vertolkte zij jarenlang diverse rollen bij Openluchttheater Hoessenbosch, zoals onder andere de mooie Belle in Belle en het Beest. Daarnaast volgde Babs diverse theateropleidingen, waaronder London College of Music (LCM Musical Theatre) bij T’eXtpierement. Ook kreeg zij zanglessen bij Marij van den Boom en Babz Verhoeven. 

Al geruime tijd zingt ze in de regio, maar ook in Frankrijk heeft zij op de planken gestaan in de Hot Shock Show. Babs Hilliger heeft liefde voor de muziek en het theater en probeert dat door te geven. Deze liefde wordt zichtbaar en hoorbaar in haar verwezenlijking van Maria Magdalena. Met haar warme stem bezingt zij de liefde voor Jezus, maar ook de wanhoop als het einde voor hem in zicht lijkt. 

De voorstellingen zijn in Markant Theater Maashorst op woensdag 22, donderdag 23, zaterdag 25 en zondag 26 maart, telkens om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.markantmaashorst.nl of 0413-256110.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant