Afbeelding

VV Gassel houdt groot feestweekend op 14, 15 en 16 juni

Gassel 752 keer gelezen

GASSEL - Het is alweer 3 jaar geleden dat VV Gassel 75 jaar bestond. Vanwege de corona-pandemie werd deze mijlpaal een jaar later, in 2022, groots gevierd. Onder het genot van een hapje en drankje genoot jong en oud volop van muziek, feestvreugde en vele activiteiten. Reden voor de club om dit nog eens dunnetjes over te doen met een nieuw feestweekend op 14, 15 en 16 juni. (archieffoto jubileumweekend 2022)

“Een team van liefst 19 vrijwilligers heeft de organisatie van dit weekend op hun schouders genomen”, vertelt een trotse voorzitter Eric van Boekel. “Zij zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is en dat het wederom een doorslaand succes wordt”.

Het programma van het feestweekend ziet er als volgt uit:

Vrijdag 14 juni: vanaf 20 uur kennisquiz Gassels Slimste.

Zaterdag 15 juni: van 10 tot 14 uur lasergame voor de jeugd. Alle Gasselse jeugd tot en met 18 jaar is welkom. Verder diverse andere dagactiviteiten, zoals springkussens en bouwen met grote legoblokken. Vanaf 13 uur: GOK-toernooi. Het befaamde 6 x 6 voetbaltoernooi voor dames en heren. De finale van deze sportieve strijd start rond 19.30 uur. Vanaf 20 uur feestavond in de tent. Met DJ’s en live muziek van SLAMM. Iedereen is welkom.

Zondag 16 juni: van 9 tot 12 uur speciaal voor de Gasselse jeugd tot 16 jaar, De Alleskunner! Wie denkt er dat hij/zij alles kan? Ook is er een jongleershow en staat er een mega-luchtkussen. Vanaf 11.45 uur Das OranjeFest. Met eerst een lunch voor jong en oud en vervolgens een ludieke bingo. Vanaf 14 uur wordt de eerste EK-wedstrijd van het grote Oranje tegen Polen vertoond op een groot scherm. Tijdens de rust is er een loterij met diverse prijzen. Na de wedstrijd is er entertainment: Stimmung mit Peter, après-ski hits van Bennie Solo en vanaf 17 uur De Sjonnies.

De entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant