Afbeelding

Spike (2 jaar) zoekt een rustig huis

Algemeen 533 keer gelezen

SPIKE - Meet Spike, een charmante, sportieve jonge reu van 2 jaar oud. Op dit moment geniet hij van de liefdevolle aandacht van een gezin, maar helaas is hun thuis te hectisch voor deze gevoelige ziel.

Spike heeft behoefte aan een omgeving met rust en regelmaat, ver weg van de drukte van een jong gezin of een huis waar constant mensen in en uit lopen. Hij gedijt het best in een kalme omgeving, waar hij zijn energie kan kanaliseren en genieten van de kleine momenten van rust.

Aan de lijn lopen en spelen met andere honden zijn enkele van Spike’s favoriete activiteiten. Hij is liefdevol en geniet van knuffels, maar heeft vooral behoefte aan een stabiele omgeving waar hij zich veilig en geliefd voelt.

Met een gewicht van ongeveer 15 kilo en een hoogte van zo’n 45 centimeter past Spike perfect in een huis dat hem de rust en ruimte kan bieden die hij nodig heeft.

Ben jij op zoek naar een trouwe metgezel die jouw rustige levensstijl kan aanvullen? Als je denkt dat jouw thuis de perfecte match zou kunnen zijn voor Spike, stuur dan een bericht naar Joyce Holman met meer informatie over jezelf en hoe je Spike een rustig en liefdevol thuis kunt bieden.

Joyce Holman, TABOM
joyfordogs.0@gmail.com
06-45260496

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant