Afbeelding

Nieuw in Herpen: YuMe Sushi-Grill-Tapas

Herpen 5.504 keer gelezen

HERPEN - Goed nieuws voor liefhebbers van sushi, sahimi en andere Aziatische lekkernijen! Zaterdag 16 maart opende YuMe Sushi-Grill-Tapas aan de Sint Sebastianusstraat 2 in Herpen haar deuren. Bij YuMe kun je 2,5 uur lang onbeperkt genieten van de lekkerste gerechten uit de Aziatische keuken. Door middel van een tablet kun je vanaf je tafel bestellen en worden de gerechten aan tafel geserveerd. Arena sprak met eigenaar Tuan Nguyen en manager Michel Kersten over de nieuwe horeca-aanwinst voor Herpen en omgeving. “We bieden een complete horecaformule onder één dak.”

Yume is het Japanse woord voor droom. Met het openen van zijn eigen restaurant in Herpen gaat voor Tuan Nguyen een droom in vervulling. Maar ook de gasten van YuMe Sushi-Grill-Tapas zullen zich in het nieuwe restaurant in een droomwereld wanen. De zaak is zeer sfeervol ingericht - licht, fris en trendy, met Oosterse invloeden - en op de menukaart prijken meer dan 100 overheerlijke gerechten, variërend van sushi (nigiri, gunkan, temaki en maki) en sashimi tot diverse gegrillde of gefrituurde vlees-, vis- en vegetarische gerechten, soepen en salades. “Alles van de beste kwaliteit en bereid met verse producten”, benadrukken Tuan en Michel. “Onze zalm en tonijn bijvoorbeeld worden dagelijks vers geleverd en gefileerd. Onze koks proberen voortdurend boven zichzelf uit te stijgen.”

All you can eat-concept
YuMe heeft een all you can eat-concept. Dat betekent dat je een vast bedrag van 38 euro betaalt om 2,5 uur te eten. Je bestelling vul je in op de tablet waarna de gerechten aan tafel geserveerd worden. Je kunt 3 gerechten per persoon per ronde bestellen.

Om de laatste puntjes op de i te zetten en alles te finetunen, ging YuMe vorige week enkele dagen proefdraaien met familie en vrienden. Op zaterdag 16 maart opende het restaurant officieel de deuren voor alle liefhebbers van sushi in Herpen en wijde omgeving. Het restaurant biedt plaats aan in totaal 110 gasten. Michel: “In het begin gaan we echter nog niet met volle bezetting draaien, we gaan alles gefaseerd opstarten. Het belangrijkste is dat we een optimale kwaliteit en beleving willen bieden voor onze gasten.”

Terras en lunch
Gelegen in de prachtige groene omgeving van Herpen heeft YuMe ook de beschikking over een ruim en gezellig terras, dat plaatsbiedt aan nog eens 100 gasten. Michel: “Het terras openen we in de zomer. Dan gaan we ook starten met de lunch. Maar we willen ons nu eerst focussen op het diner.”

Personeel gezocht
Voor het restaurant is YuMe nog op zoek naar personeel voor in de bediening. En ook voor de aangrenzende cafetaria worden nog medewerkers gezocht, geven Tuan en Michel aan. “Ervaring in de horeca is geen vereiste, we zoeken vooral enthousiaste en gemotiveerde mensen. Wij leren hen het vak wel.” Wil je werken bij YuMe? Neem dan contact op met Michel Kersten via 06-50569659 of debrug.herpen@gmail.com.

Reserveren
Met het restaurant, de cafetaria én de afhaalservice (bestellen via www.yumeherpen.nl) biedt YuMe Sushi-Grill-Tapas een complete horecaformule onder één dak. Tuan en Michel staan samen met een enthousiast team klaar om hun gasten een heerlijke ervaring te bieden. Reserveer nu voor een smaakvolle avond via www.yumeherpen.nl. YuMe is van dinsdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur geopend. Er is gratis parkeergelegenheid.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant