Afbeelding

Special Filmcafé Grave op 19 mei: filmmarathon Dune deel 1 en 2

Grave 476 keer gelezen

GRAVE – Op zondag 19 mei heeft het Filmcafé Grave weer een special in de vorm van een heuse filmmarathon. Die dag wordt tussen 13.00 en 21.15 uur zowel deel 1 als deel 2 van de film Dune vertoond. Bezoekers kunnen daarbij genieten van onbeperkt friet en snacks. 

Dune part 1, start om 13.00 uur:
Paul Atreides, erfgenaam van het Huis Atreides staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis voor de woestijnplaneet ‘Dune’ waar een unieke drug te vinden is. De drug met levensverlengende, geestverruimende en soms dodelijke krachten wordt beschouwd als het meest waardevolle goed in het hele universum.

Tussen 16.00 en 17.45 is er een pauze waarin je onbeperkt friet en snacks bij de frietkar kan halen en tegen betaling drankjes aan de bar.

Dune part 2, start om 18.00 uur
In deel 2 vervolgt Paul Atreides zijn mythische reis samen met Chani en de Vrijmans. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, probeert Paul een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

Tickets voor de Dune-filmmarathon zijn te bestellen via www.filmcafegrave.nl en kosten 32,50, inclusief onbeperkt friet en snacks.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant