Afbeelding

Shaker’s Schaijk: het nieuwe uitgaan

Nieuws 4 keer gelezen

SCHAIJK - Aan de Schutsboomstraat 71 in Schaijk opende 22 januari Shaker’s de deuren, in het pand waar voorheen Senza Plaza was gevestigd. De nieuwe, volledig verbouwde uitgaansgelegenheid voor 21 jaar en ouder telt vier verschillende zalen met allemaal verschillende muziekstromingen, dus voor ieder wat wils.

\nShaker’s is een concept van Tom van Santvoort, de man achter Bongo Beach in Uden en Eindhoven. Van Santvoort pakte het grondig aan en verbouwde de locatie van boven tot onder. “Het hele pand is aan de binnenzijde gestript en heeft een totale metamorfose ondergaan. Geen enkele hoek is hetzelfde gebleven”, vertelt Tom. \n

Thema’s op vrijdag
“Op vrijdagavonden is er iedere week een ander thema”, gaat Van Santvoort verder. “Zo hebben we regelmatig optredens van grote artiesten, speelt er één keer per maand een live band, zijn er back to the eighties- en ninetiesparties, dance events en treedt er altijd een live zanger in het Foute café op. Op de zaterdagavonden draaien we in de grote zaal nineties en muziek van nu en staat het Foute café in de kelder in het teken van de beste feestmuziek. In de O’Bryans Irish karaoke pub kun je zelf je favoriete nummer zingen.” Op de verdieping boven de grote zaal van Shaker’s kun je genieten van het lekkerste eten en heb je een perfect uitzicht op de dansvloer.

Nineties-avond
Vrijdag 4 februari gaat de nieuwe Schaijkse uitgaansgelegenheid terug in de tijd naar de jaren negentig. Het concept ‘It all started in the Nineties’ doet op deze avond Shaker’s aan tijdens zijn tour door Zuid-Nederland. Dit concept laat de bezoeker de nineties herbeleven met de vetste eurohouse, classics en happy hardcore uit deze tijd. Het DJ-team van It all started in the Nineties draait de ene na de andere hit aan elkaar. De knallers van toen vliegen je om de oren. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om tot rust te komen in de chill out-ruimte van Shaker’s. Hier kun je even bijpraten met je vrienden van vroeger en een potje Super Mario spelen op de Nintendo 8 bit.
Voor meer info: www.itallstarted.nl.

Feesten
Shaker’s is ook af te huren voor bedrijfsfeesten, schoolfeesten, presentaties of verjaardagen. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Voor meer info: www.shakersschaijk.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant