Afbeelding

Harmonie Meer Vreugd Gassel: 100 jaar liefde voor muziek

Gassel 1.860 keer gelezen

GASSEL - Op zaterdag 1 oktober viert Harmonie Meer Vreugd haar (uitgestelde) 100-jarig bestaan met een spetterend jubileumconcert met als thema ‘Music Was My First Love’. (foto: E. Hendrix)

“Sinds de oprichting in 1921 is er veel veranderd in de wereld”, laat de Gasselse muziekvereniging weten. “Wat blijft is muziek. En die liefde voor muziek zorgt ervoor dat onze harmonie een eeuw na haar oprichting nog steeds een bloeiende en springlevende vereniging is, waar muziek wordt gespeeld die van deze tijd is.”

De afgelopen maanden is er druk gerepeteerd om een dwarsdoorsnede van muziek in te studeren van oud tot nieuw. “Onder leiding van dirigent Bart van Zutven is een avond samengesteld die een mooi overzicht biedt van 100 jaar liefde voor muziek. Begin 2021 heeft Harmonie Meer Vreugd de Koninklijke Erepenning mogen ontvangen van Zijne Majesteit de Koning, een eerbetoon dat gepaard is gegaan met de onthulling van een gloednieuw logo. Tijdens het komende jubileumconcert worden de nieuwe decors onthuld en is een ieder van harte welkom om te komen luisteren naar een avondvullend programma. Na afloop is er de mogelijkheid om met bestuur en leden het glas te heffen op de komende 100 jaar.”

Wethouder Joost Hendriks opent de muzikale avond in De Viersprong. Aanvang is om 20 uur, de zaal opent om 19.30 uur. Entree is gratis.

Uit de krant

Uit de krant