Afbeelding

Lokaal talent krijgt podium op De Myllse Zomer

Algemeen 636 keer gelezen

MILL - Bij cultureel centrum Myllesweerd staat zondag 21 augustus voor de tweede keer de Myllse Zomer singer-songwritereditie op de agenda. Na het succes van 24 juli gaat het concept op herhaling. Het doel is om lokaal talent een podium te geven. Joep Hoedemakers, Imme en Stef Joshua presenteren zichzelf die middag muzikaal. Dat is niet alleen leuk voor thuisblijvers, maar ook voor toeristen uit de regio. Om het nog aantrekkelijker te maken, is de toegang gratis. Geniet van intieme optredens onder het genot van een hapje en drankje. Bezoekers zijn vanaf 13.30 uur van harte welkom aan de Kerkstraat 3 in Mill. De artiesten spelen tot 16.30 uur.

Nederland heeft een nieuw talent in Joep Hoedemakers. Deze singer-songwriter uit Nuenen timmert al jaren aan de weg om zijn eigen act te maken. Joep begon met het coveren van bekende nummers, waar hij zijn eigen sound aan gaf. Zijn kracht ligt aan de ene kant in het gevoelig en klein brengen van een nummer om mensen te raken, maar ook om power te leggen in de nummers met een klein rauw randje. Hij is klaar voor het grote publiek. 

De 19-jarige Osse singer-songwriter Imme maakt met gitaar en een warme, heldere stem en open uitstraling echte luistermuziek. Ze werd in 2021 namens Noord-Brabant tweede in de landelijke finale Kunstbende categorie Muziek. Inmiddels heeft ze haar eerste muziekopleiding afgerond en mag ze songwriting gaan studeren op het conservatorium.

Stef Joshua is in 2003 geboren en woont in Veghel. Sinds zijn achtste volgt hij gitaarlessen. Na zijn deelname aan The Voice Kids in 2015 en 2017 werkt hij hard aan zijn muzikale carrière. Hij zingt graag akoestische popballads waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar.

Uit de krant