Afbeelding

Team Piets Challenge organiseert asperge-diner

Zeeland 441 keer gelezen

ZEELAND - Op zondag 12 mei, Moederdag, verzorgt het team van Piets Challenge in Zeeland een asperge-diner. De opbrengst van het diner komt volledig ten goede van het KWF Kankerfonds.

Het asperge-diner op 12 mei duurt van 17 tot 19 uur. Kosten bedragen 35 euro per persoon (drankjes niet inbegrepen). Inschrijven kan door een mail te sturen naar pietschallenge@gmail.com.

Het team van Piets Challenge neemt op donderdag 6 juni lopend en/of fietsend deel aan Alp d’HuZes, het jaarlijkse evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. Twee teamleden, Mat van Sambeek en Karin Klamer, gaan zelfs de uitdaging aan om vanaf Zeeland en Mill op de racefiets naar Bourg d’Oisans te fietsen, om dan daar deel te nemen aan Alp d’HuZes. De weg naar de top van de fameuze Alpenreus telt 21 bochten en is 14,5 kilometer lang. Het hoogteverschil tussen start en finish is 1.100 meter met een gemiddelde stijging van 7,9 procent. Fietsers gaan maximaal zes keer omhoog en wandelaars maximaal drie keer.

In 2012 deed Piets Challenge voor het eerst mee aan Alpe d’HuZes. In dit jaar fietste Piet van Dongen zelf ook nog mee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant