Afbeelding

Zeelandse snowboardster Nienke Poll derde in Europa Cup

Zeeland 654 keer gelezen

ZEELAND - Nienke Poll, de getalenteerde snowboardcrosser uit Zeeland, heeft haar indrukwekkende vorm voortgezet door een sterke derde plaats te veroveren tijdens de Europa Cup wedstrijd in Reiteralm, Oostenrijk. Deze prestatie komt kort na haar spectaculaire tweede plaats in Dolní Morava, Tsjechië, eerder dit seizoen, waarmee ze haar reputatie als een van de toppers in de sport bevestigt.

Nienke’s prestatie in Reiteralm getuigt van haar vastberadenheid en vaardigheid, vooral gezien de sterke concurrentie en de uitdagende omstandigheden op de piste. Haar vermogen om consistent op topniveau te presteren benadrukt haar positie als een rijzende ster in de snowboardcrosswereld.

“De wedstrijd in Reiteralm was intens en de strijd om het podium was fel. Ik ben ongelooflijk trots op hoe ik heb gereden en om als derde te eindigen in zo’n competitief veld is echt geweldig. Elke race geeft me meer ervaring en ik ben enthousiast om mijn groei als atleet voort te zetten”, vertelt Nienke.

Deze meest recente prestatie, een derde plaats in de Europa Cup, bouwt voort op Nienke’s succesvolle seizoen en onderstreept haar vastberadenheid en talent. Het is een bewijs van haar harde werk en de steun van haar team en supporters. Nienke kijkt uit naar haar volgende races en is vastberaden om haar vaardigheden en resultaten te blijven verbeteren. Haar doelen voor de toekomst zijn ambitieus, maar met haar bewezen talent en de steun van haar team, zijn haar fans ervan overtuigd dat er nog vele successen in het verschiet liggen.

Voor meer informatie en updates over Nienke Poll, bezoek www.nienkepoll.nl of volg haar op instagram.com/nienkepollsbx

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant