Afbeelding

Fietsforum gemeente Maashorst komt naar Schaijk

Schaijk 706 keer gelezen

SCHAIJK - Het Fietsforum gemeente Maashorst is een koepelorganisatie van vrijwilligers, bestaande uit organisaties als de Fietsersbond, Veilig Verkeer Nederland en vertegenwoordigers vanuit de Dorpsraden en Platforms in de gemeente Maashorst.

“Het Fietsforum is ontstaan als initiatief van bewoners in destijds de gemeente Uden”, vertelt Hans van Alphen namens het Fietsforum. “Door het samengaan van Uden met Landerd in een nieuwe gemeente Maashorst verandert er nogal wat. Het Fietsforum zal zich niet uitsluitend op Uden richten, maar op alle kernen van de nieuwe gemeente.”

Het Fietsforum geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur van de gemeente Maashorst inzake de fietsinfrastructuur in en tussen de kernen en de groene buitengebied. Van Alphen: “We hebben gepland op woensdag 16 november naar Schaijk te komen. In de Phoenix van 20 tot 22 uur. We hopen dan van de bewoners van Schaijk te horen, welke belangrijke fietsinfrastructuren er in Schaijk en directe omgeving zijn en de knelpunten daarin. Iedereen is van harte welkom.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant