Afbeelding

CycleStation Schaijk bestaat 12,5 jaar

Schaijk 743 keer gelezen

SCHAIJK - Fietsenspeciaalzaak CycleStation, gevestigd aan de Pastoor van Winkelstraat 17 in Schaijk, bestaat zaterdag 1 oktober 12,5 jaar. Het bereiken van deze bijzondere mijlpaal viert fietsenmaker Ronald Goelmohamed die dag met taart voor de klanten en 12,5 procent jubileumkorting op fietsaccessoires.  

Ronald Goelmohamed startte zijn fietsenspeciaalzaak in het voorjaar van 2010 aan de Runstraat in Schaijk. Toenmalig burgemeester van Landerd Willy Doorn verrichtte destijds de officiële opening van het pand. In 2014 maakte Ronald met zijn zaak de overstap naar de huidige locatie aan de Pastoor van Winkelstraat 17 in Schaijk.

CycleStation beschikt zowel over een ruime showroom als een professionele werkplaats voor reparaties, service en onderhoud. In de speciaalzaak is alles op het gebied van fietsen te vinden: van traditionele stads- en toerfietsen tot mountainbikes en van e-bikes tot kinderfietsen. Daarnaast heeft de zaak een ruime sortering aan fietsaccessoires en -onderdelen.

Op zaterdag 1 oktober is iedereen welkom bij CycleStation voor een kopje koffie of thee met een stukje taart vanaf 12 uur. Ook krijgt iedereen bij aankoop van fietsaccessoires 12,5 procent korting.Uit de krant

Uit de krant