Afbeelding

AVH Bouw verhuist naar Wisseveld Grave

Nieuws 74 keer gelezen

VELP/GRAVE - Zo’n negen jaar geleden begon Arian van Hattem uit Velp als zzp’er zijn eigen bouwbedrijf: AVH Bouw. Al vrij snel kwam er personeel om de vele opdrachten aan te kunnen. Vooral de laatste jaren zijn de werkzaamheden flink toegenomen. Met het oog op de toekomst is Arian op zoek gegaan naar een locatie waar hij verder kan groeien. Binnenkort strijkt hij neer op het Wisseveld, op een mooie zichtlocatie vanaf de John S. Thompsonbrug. “Dan heeft Grave weer een eigen bouwbedrijf dat kwaliteit en vakmanschap biedt.”

De plannen om te verhuizen ontstaan zo’n anderhalf jaar geleden. “We hebben te weinig ruimte”, stelt Arian. “Zeker als we in de toekomst nog verder willen groeien. Nu heb ik mijn kantoor aan huis en huur ik een loods voor de opslag van materialen. Dat brengen we samen op één lokale plek, een centrale locatie die goed aan te rijden is. Tevens zijn we dan goed zichtbaar. Dat is toch belangrijk als je vooral voor particulieren bouwt. Die moeten je wel kunnen vinden.”
AVH Bouw is straks vanaf de Graafse brug te zien. Arian: “Ik heb bewust voor Grave gekozen. We willen toch de focus houden op dit gebied; een straal van ongeveer vijftien kilometer rond de gemeente. Hier zitten al veel klanten en er is heel veel werk te vinden. Ook projecten verder weg schromen wij niet. Grave beschikte langere tijd niet meer over een echt groot bouwbedrijf. Ik denk dat wij dat plekje mooi hebben opgevuld.”

Eigen productie
Het nieuwe pand wordt drie keer zo groot als de huidige loods. Dat is inclusief een opslagruimte van bijna duizend vierkante meter. “Het is de bedoeling om in de nabije toekomst een deel van die ruimte te gaan gebruiken voor productie”, licht Arian zijn plannen toe. “Prefabwoningen en houtenskeletbouw zijn trends van de laatste tijd. Het zou mooi zijn als wij bepaalde zaken al binnen ons eigen bedrijf kunnen voorbereiden voor de klant. Het personeel kan mooi droog werken en alles is op maat.”
AVH Bouw richt zich met name op nieuwbouw en dan voornamelijk vrijstaande woningen voor particulieren. “Maar we doen ook andere nieuwbouwprojecten en verbouwingen”, geeft Arian aan. “Wij verzorgen de bouw van begin tot eind. Wij regelen alles voor de klant. Als je wil bouwen, moet je ons gewoon bellen. De focus ligt op kwaliteit en vakmanschap. Over een cascowoning doen we gemiddeld vier maanden en een complete afbouw zes maanden. Dat is vrij vlot voor particuliere bouw.”

Extra personeel
Een andere voorwaarde om de groei door te zetten, is het aantrekken van meer personeel. “Er is voldoende werk, maar we hebben meer mensen nodig om alles te kunnen realiseren”, zegt Arian. “We hebben een mooie ploeg met vaste werknemers en een aantal zzp’ers die er vaak zijn. Er is ruimte voor meer mensen. Extra krachten zijn daarom van harte welkom. Ik zie bouwers regelmatig ver reizen voor een project, terwijl er in de directe omgeving genoeg te werken is. Waarom zou je dan verder zoeken? Bij AVH Bouw krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor mij een vanzelfsprekendheid, want daar profiteert uiteindelijk iedereen van.”

Nieuwbouw
Trots als ze zijn op de nieuwe plannen, gaat AVH Bouw de nieuwbouw op het Wisseveld zelf realiseren. “We mogen 1 april starten met bouwen, want de locatie zit te dicht bij de dijk om eerder te beginnen”, legt Arian uit. “Het streven is om voor de bouwvak klaar te zijn, zodat we kunnen verhuizen.”

Kijk op www.avhbouw.nl voor de werkzaamheden van AVH Bouw. Wil je iets laten (ver)bouwen of heb je belangstelling om bij het bouwbedrijf te werken? Neem dan contact op met Arian van Hattem via info@avhbouw.nl of 06-10493673.

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant