Joep Manders (links) en Twan van Zandvoort.
Joep Manders (links) en Twan van Zandvoort.

Ontdek de schatten van de gemeente Maashorst met de Maashorst Master Quiz

Maashorst 839 keer gelezen

MAASHORST - “Onze piepjonge gemeente Maashorst heeft een overvloed aan prachtige natuur, rijke culturele historie, geslaagd ondernemerschap en een bruisend verenigingsleven, iets waar we trots op mogen zijn”, vinden de Schaijkenaren Twan van Zandvoort en Joep Manders. Om dit trotse gevoel aan te wakkeren, lanceert het tweetal de Maashorst Master Quiz.

“Met de Maashorst Master Quiz willen we de inwoners, ondernemers en werknemers in Maashorst op een vermakelijke manier bewust maken van de schatten die Maashorst te bieden heeft. Van de uitgestrekte natuurlijke landschappen en het schitterende natuurgebied tot de boeiende culturele bezienswaardigheden en gezellige dorpscentra en van het levendige bedrijfsleven tot het bloeiende verenigingsleven, Maashorst heeft voor ieder wat wils. Het is een plek waar het heerlijk is om te wonen, werken en recreëren - een streek om te zijn.”

Opzet
De Maashorst Master Quiz is ontworpen om een vleugje plezier toe te voegen aan verschillende evenementen in Maashorst, van informele borrels tot formele vergaderingen en van teamuitjes tot personeelsfeesten. Twan en Joep: “Deze lokale kennisquiz belicht al het moois wat Maashorst te bieden heeft en laat je gegarandeerd met een trotse glimlach achter.”

Twan van Zandvoort en Joep Manders
Het idee van de Maashorst Master Quiz is van Twan van Zandvoort en Joep Manders, beiden geboren en getogen in Schaijk en gedreven ondernemers in Maashorst. Als de drijvende krachten achter ‘De Edutainers’ bundelen ze hun expertise in ondernemerschap, entertainment, ambassadeurschap en educatie om Maashorst op de kaart te zetten. “Op creatief gebied brengen wij het beste in elkaar naar boven. Wij voelen ons als een wisent in de Maashorst op een podium, waar we ons publiek in de breedste zin van het woord entertainen en ze tegelijk ook wat kennis bijbrengen. Leren door te lachen.”

In 2023 ontwikkelden de twee in opdracht van Platform Toerisme Maashorst een e-learning voor de horeca en recreatie in Maashorst. Nu, met support van de gemeente Maashorst, lanceren ze medio 2024 de Maashorst Master Quiz voor alle bedrijven en organisaties in de jonge gemeente in Noordoost-Brabant. “We kijken ernaar uit om samen met jouw team, personeel, leden of bestuur de schatten van Maashorst te ontdekken. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de Maashorst Master Quiz en volg ons op Instagram en Facebook.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant