Afbeelding

Jersey speelt op hemelvaartsdag bij Thekes in Herpen

Herpen 554 keer gelezen

HERPEN - “We hebben enorm veel zin in de fanavond op hemelvaartsdag 9 mei.” Erich en Kees van der Velden, beter bekend als het muzikale duo Jersey, steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken als hun feestavond in zaal Thekes in Herpen ter sprake komt.

Het is voor het vijfentwintigste opeenvolgende jaar in hun 33-jarige bestaan dat deze fanavond wordt gehouden. “Het podium is de beste en leukste plek voor ons die er is”, zeggen Erich en Kees. “Het is het geluksgevoel dat bij ons opkomt als wij op het podium staan. Wij maken mensen vrolijk en daarmee maken wij onszelf ook blij. Het is een win-win-situatie. Sowieso is het altijd een verbinding die er ontstaat, wanneer wij door onze muziek mensen kunnen laten dansen en feesten. Als die vonk overslaat is dat de mooiste beloning die we kunnen krijgen.”

De fanavond van Jersey is op hemelvaartsdag 9 mei in zaal Thekes aan het Alard van Herpenplein 9 in Herpen. Aanvang is om 20 uur en de entree is gratis. Als gastartiest treedt Marco de Hollander op. Kijk voor meer info op www.orkestjersey.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant