Afbeelding

Bevrijdingsfilm Donker Keent draait 5 mei in VidiReo Ravenstein

Ravenstein 349 keer gelezen

RAVENSTEIN - In VidiReo in Ravenstein draait op 5 mei om 14 uur de bevrijdingsfilm Donker Keent. Organisatie van de middag is in handen van het samenwerkingsverband Samen Sterker: KBO Ravenstein, Zorgcoöperatie, De Zonnebloem Ravenstein e.o., Krulkracht, gemeente Oss, VidiReo en ONSwelzijn. 

“Vrijheid moet je voelen, vieren en bekijken. Het is goed om er samen bij stil te staan door met ons te kijken naar de film Donker Keent onder het genot van een kopje ‘Bevrijdingssoep’”, laat Samen Sterker weten. “Op 5 mei vieren we het feit dat we al bijna 80 jaar in vrijheid leven samen met onze dorpsgenoten.”

Donker Keent is een spannende, meeslepende voorstelling die zich afspeelt ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in en rondom Keent. Het laat de rol zien van vliegveld Keent, toen bekend onder de naam Airstrip B-82 Grave. Ook geeft het de boodschap mee dat vrijheid een zeer kostbaar goed is, waar we te allen tijde zuinig op moeten zijn.

Vanaf 13.30 uur staat de koffie klaar bij VidiReo, om 14 uur start de film. “Natuurlijk is er gelegenheid om in de pauze en na afloop met elkaar van gedachten te wisselen over de vrijheid. Alles is gratis toegankelijk. Kom je ook de bevrijding vieren?”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant