Afbeelding

Nieuw initiatief in Herpen: ‘Samen Koken, Samen Eten’

Herpen 405 keer gelezen

HERPEN - In een poging om samen eten te bevorderen en gezelligheid te vergroten, lanceert Coöperatie Het Land van Herpen een nieuw project: ‘Samen Koken, Samen Eten’.

“Samen eten gaat eenzaamheid van mensen tegen en versterkt de leefbaarheid en gezelligheid in de buurt”, geeft de Coöperatie aan. “Heb je zin in een gezellige thema-avond, waarbij we samen ook lekkere, gezonde en vers gemaakte hapjes gaan proeven? Wij nodigen je graag uit voor onze ‘proefavond’ op 21 mei vanaf 19.30 uur in de Huiskamer van ‘t Slotje.”

De avond wordt geleid door Petra de Kleijn (van Praktijk Zin-Vol) en Jeanine van der Wijst (van kookstudio Jeanine Cuisine in Neerloon). Petra de Kleijn geeft een toelichting op diverse onderwerpen zoals ‘Hoe weet je of je vol zit?’ en het effect van suiker op ons brein en op ons lichaam. De hapjes van Jeanine Cuisine sluiten hier goed bij aan en geve alvast een voorproefje voor de workshops, die in juni en juli plaatsvinden. Op het einde van de avond kun je je inschrijven voor deze serie van vier workshops.

De avond op 21 mei is een informatie- en introductieavond waaraan iedereen gratis kan deelnemen. Wel graag even aanmelden via thema@zorgcooperatieherpen.nl of 06-44466449. Daarnaast kan je nu ook al inschrijven voor een serie van vier workshops ‘Samen Koken, Samen Eten’ die Petra en Jeanine gaan verzorgen. Na het bereiden wordt er uiteraard ook gezamenlijk gegeten. Speciale voorkennis is niet vereist. De workshops worden gegeven in de nieuwe keuken van ’t Slotje. De data zijn als volgt:
- 13 juni: lunch van 11 tot 13.30 uur;
- 20 juni: diner van 16.30 tot 19.30 uur;
- 27 juni: lunch van 11 tot 13.30 uur;
- 4 juli: diner van 16.30 tot 19.30 uur.

De kosten voor de 4 workshops zijn 50 euro. Aanmelden kan via thema@zorgcooperatieherpen.nl of 06-44466449.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant