Afbeelding
Dobrila Vignjevic

Blijf langer zelfstandig thuis wonen met simpele technologie

Grave 398 keer gelezen

GRAVE - Op zoek naar manieren om langer en comfortabeler in je eigen huis te blijven? Ontdek hoe eenvoudige technologieën je kunnen helpen om je zelfstandigheid te behouden tijdens een speciale lezing van Cor Veroude op woensdag 8 mei in De Viersprong in Gassel. Deze lezing voor ouderen wordt georganiseerd door Welzijn Ouderen Grave (WOG) en de KBO Gassel.

Wat kun je verwachten?
· Praktische tips en trucs om je huis veiliger en levensloopbestendig te maken.
· Inzicht in hoe moderne technologieën je kunnen ondersteunen bij dagelijkse taken.
· Inspirerende verhalen en voorbeelden van mensen die al profiteren van simpele technologische oplossingen.

Cor Veroude: “Deze lezing is geen moeilijk technisch verhaal een voor ieder te volgen heldere lezing, heel herkenbaar, juist voor ouderen. Geen commercieel verhaal, maar 100% onafhankelijk en eerlijk verteld wat wel en wat niet mogelijk is.”

De lezing op 8 mei in De Viersprong start om 13.30 uur. Inloop met een koffie/thee vanaf 13 uur. In de pauze krijgt men een drankje aangeboden. Eindtijd is voorzien op 15.30 uur. Toegang voor deze lezing is gratis. Iedereen van 55 jaar en ouder is welkom. Aanmelden is gewenst in verband met het beperkte aantal plekken en kan tot en met 1 mei via Welzijn Ouderen Grave. Bel van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 12.30 uur naar 0486-729004, mail naar info@welzijnouderengrave.nl of kom langs op het inlooppunt van WOG aan de Rogstraat 22 in Grave.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant