Afbeelding

Zonnebloem Zeeland houdt fietstocht op eerste pinksterdag

Zeeland 399 keer gelezen

ZEELAND - Zonnebloem Zeeland houdt zondag 19 mei, eerste pinksterdag, haar jaarlijkse fietstocht. De start is tussen 10 en 12 uur bij Het Dorpshuis aan de Kerkstraat 56. Deelname kost 5 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee fietsen.

De Zonnebloem heeft een mooie knooppuntroute van ongeveer 50 kilometer uitgezet naar de Kraaijenbergse plassen met onderweg een mooie pauzeplek in Linden met koffie/thee en lekkere broodjes. Bij de finishplaats Het Dorpshuis is er een muzikaal onthaal van het Zeelands Amusements Orkest, dat speelt van 14 tot 17 uur. Je kunt onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de mooie muziek. Ook is er een loterij met mooie prijzen.

Mocht je pech onderweg krijgen dan komt rijwielhandel Jort Tweewielers je fiets repareren. Ook beschikt de servicewagen over EHBO. De organisatie hoopt alle deelnemers een mooie, zonnige dag te bezorgen met veel fietsplezier. De opbrengst komt geheel ten goede aan Zonnebloem Zeeland, waarvan ze weer leuke uitjes kunnen organiseren voor hun doelgroep.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant