Afbeelding

Kouwenberg Infra bestaat 15 jaar en houdt 17 juni open dag

Schaijk 991 keer gelezen

SCHAIJK - Kouwenberg Infra in Schaijk bestaat 15 jaar en viert het bereiken van deze mijlpaal op vrijdag 17 juni met een feestelijke open dag. Iedereen is die dag tussen 11 en 18 uur welkom om een kijkje te komen nemen in het bedrijf op het Industriepark 2C. Kouwenberg Infra is gespecialiseerd in het ontwerpen en op een veilige manier aanbrengen, verwijderen en vervangen van leidingen middels sleufloze technieken.

Innovatief en grensverleggend. Twee belangrijke kernwaarden van Kouwenberg Infra. “Zowel naar aanleiding van een klantvraag als op eigen initiatief”, geeft het Schaijkse bedrijf aan. “Als blijkt dat iets onmogelijk lijkt, doen we er alles aan om het toch mogelijk te maken. Dit middels geheel nieuwe innovaties, het introduceren we nieuwe technieken of het combineren van bestaande (onder)delen op een nieuwe manier.”

Open dag

Op vrijdag 17 juni houdt Kouwenberg Infra een feestelijke open dag en kunnen belangstellenden tussen 11 en 18 uur zien wat het bedrijf allemaal in haar mars heeft. “We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Op onze werf wordt plaats gemaakt voor een heuse tijdlijn aan machines die uitgestald worden. Daarnaast wordt de laatste hand gelegd aan onze vernieuwde website met prachtig nieuw beeldmateriaal en een nieuwe bedrijfsfilm. Tijdens de open dag willen we graag laten zien wat voor machines we hebben en wat voor mooie werken wij door de jaren heen hebben gemaakt. En uiteraard benantwoorden we alle vragen.”


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant