Afbeelding

Feestweekend Demen tijdens Pinksteren

Ravenstein 415 keer gelezen

DEMEN - Op zaterdag 18 en zondag 19 mei (eerste pinksterdag) is de feesttent in Demen voor de 25ste keer het middelpunt van veel gezelligheid. Het traditionele Feestweekend Demen heeft weer een zeer gevarieerd programma boordevol live muziek en sportiviteit.    

Op zaterdagmiddag vindt vanaf 14 uur de penalty- en strafworpenbokaal plaats. Alle jeugdteams van het voetbal en korfbal strijden om de felbegeerde beker per team. Op zaterdagavond gaat de feesttent om 20.30 uur open. Er zijn dan optredens van Freddy Moreira, Zanger Kafke en hardstyle-DJ Daani. Tussendoor zorg Feest DJ Jroen voor de muzikale invulling. De voorverkoop gaat via www.feestweekenddemen.nl en de minimale leeftijd voor toegang is 16.

Zondag
Op zondag staat het grote 5x5-voetbaltoernooi op het programma. In vier categorieën (dames, heren, 35+ en jeugd van 10-15 jaar) wordt er om de prijzen gestreden, maar gezelligheid en sportiviteit staat voorop. Opgeven kan via 5x5demen@gmail.com. De bal gaat vanaf 9.30 uur rollen en vanaf 16.30 uur zijn de finales. 

Naast het voetbaltoernooi is er ook aan de kids gedacht met een maxi-kermis (inclusief snoepkraam), een groots terras, een foodcourt en een optreden van Suitz. Na het voetbaltoernooi (omstreeks 18 uur) zal het promoteam van Lotte Dans de feestavond traditioneel openen waarna de Fancy Fair volgt. Daarna volgt een programma met optredens van Marco Kraats, CV de Kapotte Kachels, Barry Fest en Feest DJ Joost. Entree is gratis op zondag.

Kijk voor meer info op www.feestweekenddemen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant