Afbeelding

Ravensteiner Max Maas ontvangt Gouden Oogappel

Nieuws 32 keer gelezen

“Samen met Haiko van Erp, Rob Wijnhoud, Bart van den Bergh, Paul van Lier en Aram Brouwer is Max Maas erin geslaagd een geweldige organisatie op poten te zetten om dit omvangrijke evenement tot in detail in perfecte banen te leiden”, sprak wethouder Chris Ermers lovende woorden tijdens de uitreiking van de Gouden Oogappel.

RAVENSTEIN

Ravenstein 650 jaar
“Max Maas is met zijn bestuurlijke ervaring, netwerk, organiserend vermogen, maar vooral ook vriendschap, in staat geweest om twee jaar geleden een groep jongeren om zich heen te verzamelen. In de persoon van Max wordt het voltallige bestuur gecomplimenteerd met hun inzet voor Ravenstein”, gaf Ermers aan.
Naast de organisatie van het evenement Ravenstein 650 jaar zette de organisatie zich ook in voor het goede doel: Stichting De Opkikker. Hiervoor zamelde zij ruim tienduizend euro in.
Naast zijn inzet voor Ravenstein 650 jaar is Max al vele jaren vrijwillig actief voor de promotie van vestingstad Ravenstein. Hij is de initiatiefnemer voor het Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant