Afbeelding

CDA Maashorst in gesprek over defensieplannen met Kamerlid Derk Boswijk

Maashorst 315 keer gelezen

MAASHORST - Op 17 mei houdt CDA Maashorst een evenement waarbij de stem van de gemeenschap centraal staat in de discussie over de voorgestelde veranderingen in het Nationaal Plan Ruimte voor Defensie. Derk Boswijk (foto), CDA-Tweede Kamerlid en woordvoerder van defensie, is hierbij aanwezig.

De plannen omvatten onder meer het uitbreiden van het springterrein in Reek van 200 naar 700 hectare en het mogelijk verhogen van vliegbewegingen op de luchtmachtbasis in Volkel van 5000 naar 7500 vluchten. Deze ontwikkelingen hebben directe gevolgen voor de inwoners van de gemeente Maashorst, met defensieterreinen in Reek en Volkel.

“Als CDA begrijpen we de bezorgdheid van onze gemeenschap en hechten we veel waarde aan een open dialoog tussen de overheid en de burgers”, laat CDA Maashorst weten. “Daarom hebben we Derk Boswijk bereid gevonden om naar de zorgen van de omwonenden te luisteren.”

Het evenement vindt plaats op 17 mei in De Schakel in Volkel. Iedereen is welkom van 17.30 tot 18.30 uur. “We nodigen alle betrokkenen uit om deel te nemen aan dit belangrijke gesprek, waarbij wij aanmelding via secretaris@cdamaashorst.nl op prijs stellen. Maar ook zonder aanmelding is men van harte welkom.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant